Om os

60640056

JAN@GLARMESTERPRYN.DK

OM GLARMESTER PRYN v/JAN JENSEN


Hvem er Glarmester Pryn v/Jan Jensen


Jan Jensen er uddannet glarmester i 1994, og er udlært i Vedbæk. Han har i hele sin læretid arbejdet i Vedbæk, Nærum og omegn,


Jan er vokset op i Gl.Holte, og har tilbragt mange timer, både på arbejde og i fritiden, i Holte, Virum, Nærum, Gl.Holte og Vedbæk. Han har derfor et stort kendskab til området, både hvad angår geografien og mange af de lokale historer og personligheder, og har fulgt udviklingen af området på nært hold.


Efter Jan blev uddannet har han været ansat i et tranditionsrigt glarmesterfirma i det indre København. I den forbindelse har han arbejdet med bl.a. istandsætning af gamle bygninger, kirker osv., med udskiftning af ruder i både nye og gamle vinduer, og har været hos både private kunder samt hos store og små firmaer.


I 2016 valgte Jan at blive selvstændig glarmester med base i Gl.Holte.


Jan er efterkommer af den lokale billedmaler, Harald Pryn, og har derfor valgt at opkalde sit firma efter ham.


Qua sin store erfaring med området og mange års erfaring i glarmesterfaget, får du hos Jan en grundig glarmester med stor faglig stolthed, og som sætter en ære en personlig og kvalitetsbevidst service.Leverandører


Glarmester Pryn v/Jan Jensen anvender altid materialer af god kvalitet, og handler med anderkendte danske leverandører af f.eks. glas, termoruder og vindues- samt dørpartier.


Såfremt der er behov for en ekstra hånd, har Glarmester Pryn v/Jan Jensen et tæt samarbejde med lokal glarmester i Vedbæk, ligesom han deler værksted med en tømrer, som også gerne hjælper Jan når dette er nødvendigt. Du behøver derfor ikke bekymre dig om én mand er nok til opgaven - Jan skal nok tage en kollega med hvis er er brug for dette for at udføre opgave bedst muligt.

TEAMET BAG GLARMESTER PRYN v/JAN JENSEN

Jan Jensen

Ejer - Glarmester


Tlf. 60640056

jan@glarmesterpryn.dk


Marie-Louise Rasmussen

Regnskabsansvarlig


Tlf. 26739512

regnskab@glarmesterpryn.dk


GLARMESTER PRYN v/JAN JENSEN

GLARMESTER PRYN

V/JAN JENSEN

Kontaktinformation

60640056

jan@glarmesterpryn.dk

Malmbergsvej 115, 2850 Nærum

CVR 38037595